Vendégkönyv

Új bejegyzés írása a vengégkönyvbe

 
 
 
 
 
 
 
 
A *-gal jelzett mezők kitöltése kötelező.
Az emailcím nem lesz publikus.
A bejegyzések moderálás után kerülnek ki a weboldalra.
Fenntartjuk a jogot a bejegyzés módosítsára, törlésére.
Vendégkönyv bejegyzések
Sluch Krisztina írta 2023.07.17. 21:58
2-3 éve csak az Srt Futárszolgalatot használom csomagjaim szállittatására. Legyen az bútor, kis csomag, nagy csomag, műszaki cikk… mindig simán megy minden. Legutóbb egy szülinapi ajándék pontos érkezését kértem, amit természetesen teljesítettek. Ezúton is köszönöm nektek Srt!
Kerekes Laszlone írta 2023.01.21. 16:44
Már 11 éve szállíttatok a SRT Trans céggel, megvagyok elégedve, nagyon korrektek. Első alkalommal 20 nagyobb festményt szállítottak oda -vissza sérülésmentesen, Mindig hiánytalanul és problémamentesen megérkezett minden szállítmány. A cég vezetése ugyanúgy a dolgozói mindig segitőkészen áltak és állnak a rendelkezésünre, csak ajánlani tudom mindenkinek.
sd írta 2022.12.01. 23:41
Köszi!
Horonitz Anett írta 2022.09.15. 15:44
Tisztelt SRT Trans! Hatalmas hála és köszönet, amiért zökkenőmentesen kiszállították szeretett kiskutyánkat Írországba. Kicsit aggódtunk, azért ez egy hosszú út egy kisállatnak, viszont a futár végtelenül kedves és segítőkész volt! Név szerint is szeretném megnevezni, Pozsega Istvánt, akinek külön szeretném megköszönni a munkáját! Az biztos, hogy legközelebb is Önöket fogjuk választani! 🙂
Eva FCz írta 2022.06.22. 10:56
Már nem először vesszük igénybe a szállítást, szinte az egész \"lakásunk\" dobozokban költözött Észak-Írországba a SRT-vel. Minden hiánytalanul és egészben megérkezett, még a legbecsesebb törékeny karácsonyfa díszem, gyertyatartók és vázák is. Köszönjük, és továbbra is Önöket választjuk a csomagküldésnél.
DEÁK-VÉCSI BÉLA írta 2021.12.11. 12:40
Újra és újra és újra hála és köszönet önöknek!!!! Sokadszorra küldtünk csomagot belfastba és az önök munkája hozzá segített minket hogy örömöt szerezzünk a kis családunknak!!!! Nagy köszönet az egész csapatnak!!! Mindenkinek ajánlottam és fogom is az önök csapatát!!! Kedvesek,udvariasak,pontosak!!! Nagy betűs emberek!!!! Ezúton kívánunk a cég minden egyes tagjának békés boldog Karácsonyt és egészségben, örömökben gazdag boldog új évet!!!
Monika Barnyak írta 2021.08.06. 13:59
Kedves SRT futár! Köszönjük a pontos és precíz kézbesítést. Első megrendelésünk volt kicsit izgultunk, de csomagok sértetlenül megérkeztek. Személyes köszönet Keve Miklósnak, megbizható szolgátatás csak ajánlani tudom.
Nagy Imréné írta 2020.12.16. 17:11
Első csomagszatallitasom volt de azt hiszem nem az utolsó .Sérülésmentesen hianytalanul megerkezett a csomag.Maximalisan elegedett vagyok a munkájukkal ,udvariasak segítőkészek pontosak.Kívánok Kellemes Karácsonyi ünnepeket es sikerekben Gazdag Boldog Új évet! Ebben a virusos időben Vigyázzanak Magukra! Tisztelettel :Nagyné
Katona Szilvi írta 2020.12.08. 22:00
Mindent köszönünk Nektek!Fantasztikus cég!Pontos,gyors es megbízhatóak vagytok !Mindig bizalommal voltunk és leszünk hozzátok!Hihetetlen,de itt mindenki jó fej! Nagyon boldog ünnepeket kívánunk! Jövőre is Benneteket választunk,ahogyan 7 éve mindig!
Girán Lászlóné írta 2020.11.23. 18:13
Sokadik alkalommal veszzük igénybe a szolgáltatást. Maximálisan meg vagyunk elégedve. Pontosak,precízek,rugalmasak,mindez elfogadható árak mellett. A sofőrök barátságosak,kedvesek. Köszönjük a fáradhatatlan munkátokat! Vigyázzatok az utakon!
Katona Szilvia írta 2020.11.03. 13:18
Kedves srt-sek! Nagyon szépen köszönjük,hogy a segítségetekkel tarthatjuk a szulinapokat,névnapokat és ünnepeket messzi családjainkkal,mert a kis csomagok sokszor rejtenek családi meglepiket a szeretteink számára!Köszönjük!Azért is nagyon hálásak vagyunk,hogy este 7-kor is ugyanolyan friss,kedves és udvariasak a munkatársaitok,mintha akkor kezdődne a nap!
DEÁK-VÉCSI BÉLA írta 2020.10.15. 17:20
Ismét csomagot küldtünk észak-írországba! Köszönet az egész cégnek hogy ebbe a vírussal telt világba is vállalják hogy szeretteinknek egy kis örömet tudunk szerezni!!! Köszönet és hála a munkájukért!!! Továbbra is kívánunk minden dolgozójuknak kitartást,erőt,egészséget!!! Továbbra is csak önöket tudjuk ajánlani azoknak akik csomagot szeretnének küldeni külföldre(ről)! Futáraik udvariasak,kedvesek,pontosak!!! Sok sikert továbbra is mindnyájuknak!!!
DEÁK-VÉCSI BÉLA írta 2020.06.28. 19:24
Újra és újra köszönetet mondunk az egész cégnek!!!! Pontosak,udvariasak,kedvesek,lelkiismerettel végzik a munkájukat! Évek óta küldjük csomagjainkat észak-írországba és mindig pontosan megérkeznek! Ajánlani tudom mindenkinek önöket ha külföldre akar csomagot küldeni! Továbbra is számítunk önökre! Munkájukhoz jó erőt,egészséget és kitartást kívánunk a cég minden dolgozójának! Köszönjük!!!!!!!!!
Troják Pálné és családja írta 2020.01.16. 17:45
Első osztályú, nagyon megbízható cég. Az egész családunk évek óta igénybe veszi az SRTrans szolgáltatásait Írország és Magyarország között. Mindig nagyon meg vagyunk elégedve. A fiúk szuper udvariasak és segítőkészek. Köszönjük szépen és további sok sikert kívánunk! Üdvözlettel: Troják Pálné és családja
DEÁK-VÉCSI BÉLA írta 2019.09.30. 17:18
Nagyon szuper cég!!! A futárok kedvesek,udvariasak,pontosak!!! Már többször küldtünk csamagot észak-írországba!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom önöket akik külföldre akarnak csomagot küldeni!! Köszönjük a pontos,lelkiismeretes munkájukat!!! További erőt,egészséget kitartást kívánok mindenkinek a munkájukhoz!!!
Laca írta 2019.06.19. 13:46
Asztali számítógépet+monitort hoztak el nekem Edinburghbe, kiszállítás előtti nap SMSben küldték a várható időpontot, szállítás előtt telefonon egyeztettünk. Arra számítottam, hogy hétköznap kell majd munkából eljönnöm, de vasárnap kaptam meg a csomagot, aminek külön örültem, egy gonddal kevesebb. Szóval feladás, átvétel rendben ment, köszönöm a fuvart! Ja és az ár is szuper!
Huber Melinda írta 2019.04.08. 20:04
Koszonjuk a mindig pontos, preciz szallitasokat es a nagylelkusegeteket is. Fantasztikusak vagytok!
Angela P. írta 2019.04.04. 17:07
Köszönet az eddigi szállításokért, és főleg a kutyusunkért akire úgy vigyáztak, mintha a sajátjuk lenne. Minden elismerésem a csapatnak, ajánlom mindenkinek a szállíttatást ezzel a céggel, legyen az kisállat vagy csomag. Köszönet
Marton Roland írta 2019.02.13. 13:49
Super kisállat szállítás,megbízható,barátságos,könnyen kuminikálhato super cég.Nagyon jó árakkal. Köszönjük ,a segítségeteket Csak 1000%ban ajánlani tudom
Barbara Hi írta 2018.12.28. 14:35
Fantasztikus csapat, nagyszerű es precíz szolgáltatás!!! Írországból Magyarországra költöztettem holmikat. Tokeletes állapotban es megbízhatóan érkeztek. Biztos vagyok benne, jog szükség eseten Hozzajuk fordulok a jövőben is. Megegyszer nagyon koszonom! Szep napot es kellemes Unnepeket!!!